Hejka to ja wasz wilk.
Opowiedzcie coś o sobie i swojej fursonie albo fursonach zależy co macie (przy okazji porównamy wasze "osobowości").
Prosiłbym bym że jeżeli mówicie o sobie to jeżeli piszecie o jakimś punkcie piszcie prawdę.
*wilczy mech się obraca do ciebie i zaczyna opowiadać i kręcić rękoma*
1. Człowiek
Imię: Daniel
Nazwisko: ***
Nick: Fang, Sir Fang
Gatunek: Człowiek (z domieszką wilka we krwi)
Wysokość: 1,84
Waga: 115kg
Orientacja: Heteroseksualny 110%
Budowa ciała: Lekko umięśniony, lekko przyduży brzuch,
Kolor: Bardzo ciemno brązowe, prawie czarne włosy na głowie oraz broda; brązowe, lekkie futro na ciele.
Ubranie:T-shirt lub shirt, dżinsy, kurtka, buty.
Rodzeństwo: Brat
Zwierzęta: Lady (kot perski (z rodowodem))
Zainteresowania: Kosmos, malowanie, cyberprzestrzeń, gry komputerowe i inne
Ulubiona muzyka: Power metal (Sabaton) oraz inne gatunki
Ulubione gry: Earth 2150, EVE online, Supreme Commander, Second Life, Perfect World
Broń: Rozkładany nóż bojowy
Lokacja: Ziemia.
2. Wilk Ahria
Imię: Fang
Nazwisko: Harvy
Nick: Fang, Sir Fang
Gatunek: Wilk Ahria
Wysokość: 1,84
Waga: 100kg
Orientacja: Heteroseksualny
Budowa ciała: Lekko umięśniony, Metrowy puszysty ogon
Kolor: Ciemne brązowe futro na ciele; jasno brązowe futro na łapach i brzuchu, miejsce łączenia jest w postaci zygzaku; Szary pas na kręgosłupie na głowie odchodzą na oczach i łączą się za uszami, miejsce łączenia jest w postaci zygzaku, ogon szary; Czarna końcówka ogona.
Ubranie:T-shirt, dżinsy, kurtka, buty oraz (pod ubraniem) na plecach pas purpurowego metal, zbroja kardoniańska podłączona do kręgosłupa. po włączeniu pas rozbudowuje się na całe ciało.
Rodzeństwo: Poszukuje ostatnich ze swego gatunku
Zwierzęta: Hweg (maszyna która chce upodobnić się do biologicznego pierwowzoru Wilka)
Zainteresowania: Kosmos, badanie nowych cywilizacji i inne
Ulubiona muzyka: Power metal (Sabaton) oraz inne gatunki
Ulubione gry: Earth 2150, EVE online, Supreme Commander, Second Life, Perfect World
Broń: Dwa wysuwane ostrza na ramionach; dwa działka w naramiennikach (tryb zbroi online)
Lokacja: Pochodzi z planety Kardo, lecz teraz bada ziemie i broni ją przed obcą rasą.
*wilczy mech patrzy na ciebie*
To by było na tyle.
No teraz to w ogóle moja fursona jest Mechem. Przez pewne badania straciłem dużo ciała teraz "moje części" siedzą w obudowie mecha i powoli się regenerują.
Wilczy Mech Fang.